Uncategorised

Hangszigetelés és parafa +36309663268

Hangszigetelés - parafa a hangszigetelő rétegrendben

bagoly1

A leggyakrabban előforduló hangszigetelési hiba a két szomszéd közötti lakáselválasztó fal tervezése, kivitelezése miatti hiányosságából fakad. Az alábbiakban a különböző hangszigetelési lehetőségeket mutatom be, különböző épületszerkezet.

Bővebben ...

Magic Floor modul vinil padló - LVT

Burkolat cseréje bontás nélkül modul LVT lapok alkalmazásával

+36309663268

Ha már nem szeretik a lakásban a járólapot, ha a járólap felülete megkopott, sokszor gyors és hatékony megoldást jelent a bontás nélküli burkolás. Ilyenkor több választási lehetőség van, ezek közül egyre népszerűbb a modul vinil lapok alkalmazása. Az LVT burkoló lapok többnyire fára - megszólalásig - emlékeztető felületűek, de vannak kőmintásak, és újabban a strukturált felületű, fonott minta jött divatba. 

Bővebben ...

Földsugárzás - típusok és jellemzőik

Amit a földsugárzásokról tudni érdemes 

A Föld, az égitestek és minden, ami létezik sugárzást bocsát ki. A kozmosz és a Föld között egy egyenletes és jórészt térhálós szerkezetű, nagyjából szimmetrikus energiamező található. Ez az erőtér, a Föld mélyebb rétegeitől a kozmikus távolságokig terjedve hat és befolyásolja az élőlények életfunkcióit. Gyűjtőfogalommal földsugárzásnak hívjuk őket, bár a földsugárzás nem egységes, hanem nagyon sok összetevőből álló rendszer, időben, térben változik és van dinamikája. Ez az egységes energiarendszer azonban - hasonlóan a fényhez, amikor az egy prizmán áthalad - összetevőire bomlik, és ezek az összetevők a továbbiakban a rájuk jellemző tulajdonságokat hordozzák.

Bővebben ...

INHEMIWA - belső oldali hőszigetelés +36/309663268

 

HŐSZIGETELŐ PANEL - magyar szabadalom

ÉPÜLETEK BELSŐ OLDALI HŐSZIGETELÉSE

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készítése

tervezés és/vagy tanácsadás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

belső szigetelés tervezése - árajánlat készítése

termék szállítása - kivitelezés

 

40 mm vastag lemez, formahabosított PVC + kétrétegű alukasírozott hőtükör

λ= 0,026 W/mK, R= 1,549 m2K/W

Az új rendszerű, belső oldali hőszigetelés lehetőségét megteremtő eljárás előnyei:

Bővebben ...