Hőszigetelő hatású festékek - kedvező áron

Hőszigetelés kültéri festékkel?

Avagy hogyan érjünk el a legegyszerűbben és legolcsóbban hőszigetelő hatást házunkban?

Tanácsadás, tervezés, forgalmazás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36/309663268

A hőszigetelő hatású kültéri festékek segítenek Önnek az energiatakarékosságban

Korunk vezető építészeti technológiáinak egyik legfontosabb szempontja az energiatakarékosság. Hőveszteségnek nevezzük azt a jelenséget, amikor két, eltérő hőmérsékletű közeg kölcsönhatásba lépnek egymással. Mikor egy épület belső fűtött légtere, illetve a külső levegő hőt cserélnek, az őket egymástól elválasztó, azaz hőszigetelő anyag befolyásolja az áramló hő mennyiségét. A különböző anyagok különböző hőszigetelő képességgel rendelkeznek, továbbá fontos szempont az is, hogy hőszigetelőnk páraáteresztő legyen, megelőzve ezzel a lakás penészedését. Ezen felül az is hasznos, hogyha a hőszigeteléshez választott anyag visszaveri a fényt, máskülönben elnyeli, és akár a legnagyobb forróságban is kiadhatja magából a meleget. Mivel kültéri festékeink mindezen pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, rendkívül ideálisnak bizonyulnak a hőszigeteléshez.

Kültéri falfestékkel való hőszigetelés: hatékony módszer a hőveszteség ellen

Míg a hagyományos eljárás szerint hőszigetelést elsősorban a hőszigetelő anyag vastagsága által érünk el, addig a modern megközelítés szerint további lehetőségeink állnak rendelkezésre, ahhoz hogy a hőszigetelő hatást elérjük – és ezért alkalmasak kültéri falfestékek is a hőszigeteléshez:

A hőszigetelés megvalósítható egyrészt azáltal is, hogy a hőszigetelő anyag (esetünkben a kültéri festék) visszaveri a hőt. Köztudott például, hogy a fekete szín, továbbá a rücskös felület hőelnyelő, míg ezzel szemben a világos, fehér szín, illetve a sima felület hővisszaverő hatással rendelkeznek, éppúgy, mint az általunk kínált hőszigetelő kültéri falfestékek, amelyek szinte teljesen visszaverik a hőhullámokat, ezzel pedig megakadályozzák, hogy a lefestett falfelület felmelegedjen.

Másrészt ahhoz, hogy hőszigetelőnk tartós hőszigetelést nyújtson, ellen kell állnia a számára káros, külső időjárási, fizikai hatásokkal szemben: védenie kell az átnedvesedéstől eső esetén, ezzel párhuzamosan mégis meg kell őriznie páraáteresztő képességét a lakás penésszel szembeni védelmének érdekében, továbbá dörzsállónak kell lennie, hogy a külső érintkezések folyamán ne kopjon le róla a hőszigetelést biztosító réteg – kültéri festékeink pedig minden előbb említett szempontból megfelelőnek bizonyulnak.

A kültéri festékeink okozta hőszigetelés költségkímélő hatásai az Ön háztartásában

Vége az aránytalanul magas fűtésszámlák időszakának, nincs többé szükség légkondicionáló-gépezet beszerzésére és üzemeltetésére! Az általunk kínált kültéri festékek nyújtotta hőszigetelés szükségtelenné teszi mindezt, mivel hatásösszetevőinek köszönhetően:

- kevesebbet kell fűtenie télen (a kültéri falfesték fokozott mértékű hőszigetelő hatása révén),

- a nyári kánikulában pedig nem fogja elönteni az épület belsejét a forróság, hanem megmarad a kellemes, hűs levegő a lakás területén (hiszen a kültéri falfesték hővisszaverő képessége miatt a falak nem szívják be nappal, majd sugározzák ki magukból éjszaka a meleget)!

Bővebb információért érdeklődjön:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36/309663268