Greenglue hangszigetelő ragasztó

Saint-Gobain Performance Plastics

691

GreenGlue – a zöld ragacs. Ha hangszigeteléssel kapcsolatos problémája van - legyen szó stúdió- vagy házimozi építésről, vagy csak lakását szeretné csendesebbé tenni – ismerje meg ezt a termékcsaládot. Segítségével szárazépítészeti technológiák alkalmazásával akár házilagosan is eredményesen és költséghatékonyan csökkentheti környezete zajterhelését.

 

GreenGlue Compound

A GreenGlue Compound a világ egyik legelterjedtebb hangcsillapító megoldása. A viszko-elasztikus hangcsillapító ragasztóanyag gyorsan és könnyen alkalmazható két gipszkarton-, furnérlemez- vagy más szárazépítészeti réteg között, új építés vagy utólagos hangszigetelés esetén.

Két helyiség között a zajátvitelt akár 90%-kal is csökkentheti.

 A világbajnok zöld ragacs

Green Glue Compound

 A GreenGlue zajcsillapító anyag könnyen használható, gyors, nagyon költséghatékony – és működik.

Független laboratóriumi tesztek bizonyítják, hogy már egy réteg GreenGlue Compound két tábla kipszkarton vagy hasonló szárazépítészeti anyag között a zajátvitelt akár 90%-kal is csökkentheti. Eltérően a konkurrens zajcsillapító anyagoktól, a GreenGlue Compound az alacsonyabb frekvencia tartományban is hatékony, ami alapkövetelmény pl. otthoni HiFi és házimozi rendszerek esetén.

Rendkívül egyszerű alkalmazás

  • Vágja a gipszkartont a megfelelő méretre
  • Nyomjon GreenGlue Compound anyagot kinyomópisztollyal a gipszkarton lapra
  • Csavarozza fel a gipszkarton lapot a meglévő falra
  • Igény szerinti festés, tapétázás vagy akusztikai burkolás
Green Glue Workers

GreenGlue Sealant

Green Glue Sealant Tubes

A GreenGlue Sealant a falak és a padló / mennyezet közötti, szárazépítészeti technológiákból adódó réseket hivatott kitölteni. A szokásos módszerekkel – majd a festő egy kis gipszet odaken – ezek a rések a zajterhelésért nagyban felelősek.

A GreenGlue Sealant használatával a helyiségek közötti hangátvitel akár 30dB-vel is

Green Glue Sealant Graph

Green Glue Sealant Pumpa

GreenGlue Joist Tape

Green Glue Sealant Tape

Nyikorgó padló, vagy léptek kopogása – ezeknek a hangoknak az átvitele sokak életét keseríti meg. A GreenGlue Joist Tape – azaz gerenda szalag – erre a problémára nyújt hatékony megoldást.