Referenciák

Kedves Érdeklődők, kedves Ügyfeleim, kedves leendő Ügyfeleim!

Mivel magam is érintett voltam, azaz sokat és sokszor szenvedtem a kellemetlen szomszédoktól, a fokozódó környezeti zajhatásoktól, repülőtéri forgalomtól, évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy addig keresek, fejlesztek, amíg nem találok megfelelő hangszigetelési megoldást a különféle zajártalmakra. 

A környezetvédelem kérdésével úton, útfélen találkozunk. Megszoktuk, hogy ha szennyezett a levegő, szmogriadót fújnak. Megtanultuk, hogy környezetbarát anyagokat  kell használni, hogy megújuló energiahordozóval fűtsünk, hogy kapcsoljuk le a készülékeinket, ha nem vagyunk otthon, hogy szokjunk rá a szelektív hulladékgyűjtésre.

A mi kultúránkban arra még nem született kampány, hogy ne zavarjuk mások nyugalmát. A televíziózás hőskorában este tíz órakor még bemondták, hogy szomszédaink nyugalma érdekében halkítsuk le a készülékeket, mára azonban nyoma nem maradt ennek a figyelmességnek.

Ezért sokaknak marad a védekező életmód.  Szerencsére akadnak mégis olyanok, akik odafigyelő életet élnek. Nekik, az ő problémáik megoldására dolgozom, keresek, fejlesztek új anyagokat, termékeket, technológiákat. 

Jóleső érzéssel tölt el, ha a munkánk sikerrel jár, hiszen ezért dolgozunk.

Nagy örömmel tölt el, amikor az ügyfeleim elégedettek, és nem kis büszkeséggel tölt el, amikor ezt meg is írják. Kérem, ne vegyék dicsekvésnek, de szeretnék pár levelet Önökkel is megosztani. 

 

2013.08. 07. 

A hangszigetelési rendszer nagyon jól működik, az alattunk lévőtől semmi hang nem jön fel: lent a földszinten hallom a hölgyet zongorázni a lépcsőházban 2 szinttel feljebbről, bemegyek a lakásba és csukott ablakoknál síri csend van:) ... holott szigetelés előtt olyan volt, mintha koncertterembe ültem volna.

Megérte a befektetést! Köszönettel még egyszer. K. Szabolcs (PS: nyugodtan megjelentheti a véleményemet referenciaként a honlapján:)

 

2013. 08. 03.

Csak azért írok, hogy még egyszer megköszönjem a sok kedvességet a felújítás során. További szép nyarat kívánok, Üdv D. Balázs 

2013.06.07.

Kedves Vajda Blandina!

Minden tiszteletem az öné! Ennyire részletes tájékoztatást még semmilyen ügyembe nem kaptam. Amint lesz rá pénz, küldöm is a megrendelést ... Eddigi tájékoztatását és válaszát hálásan köszönöm. Tisztelettel: V. Gyöngyi 

2013. 08. 14.

A hangszigeteléssel maximálisan elégedett vagyok, semmit nem lehet hallani a szomszéd dorbézolásából. Köszönöm az áldozatos munkáját! B. Nikolett 

Részletek régebbi levelekből:

2012. 07. 

Egyes zajok teljesen megszűntek: mosogatás, wc lehúzás, mosógép, beszéd hangok,
konyhai ajtók , fiókok becsapódása.
A hallható hangok tartománya a magasabból az alsóbba tevődött át. 
Két alkalommal tudtam a fürdetést bemérni 36 és 42 dB volt, de ezt inkább a
fürdőszoba felől hallottam, mint a szigetelt fal felől. A kád-zuhanyváltót egy halk
tompa puffanásként hallottam.
Szerintem, ha a héten beszerelik a konyhabútor ezeket sem fogom hallani. 
A szobában a zümmögés megszűnt, elszívó hangot nem hallani. 
A fürdőben még hallani elszívó hangot, de a befalazás miatt jelentősen mérséklődött
34 dB-re.
Ha "élek" a lakásban, gyakorlatilag semmit nem hallok. 
Néha már egyedül érzem magam:-))))  Üdvözlettel: 
D. J.  

2011. 10.

Kedves Blandina!

Tavaly Önnek köszönhetem, hogy Phonewell csendlappal szigeteltem a nappalim egyik falát.

Azóta is maximálisan meg vagyok vele elégedve. Köszönettel K.B.K.

2012. 05.

 ... A mennyezet jó lett , hétvégén már teszteltem, mindenki itt volt akinek nem kellett volna, valóban a sima beszélgetést nem hallottam, a nagyon nagy kacajokból is csak foszlány jött le.

A hangszigetelés nagyon jó lett , az úr most is itt volt és nem hallottam semmit se. Nagyon hálás vagyok. A gyomoridegességem megszünt, nyugodtan tudok pihenni. Köszönöm mégegyszer. Üdvözlettel. Krisztina