Magic Floor modul PVC-burkoló lapok

svédparketta mintájú öntapadó vagy ragasztható modul vinil padlóburkoló lapok 

modul PVC burkolat 

tervezés, tanácsadás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és/vagy +36/309663268 

+36/30-966-3268

 

új minták, új termék 4 mm vastag, nem kell leragasztani, vizes helyiségekbe is lerakható

 

úsztatott modul PVC 4 mm   4 mm úsztatható modul PVC

 

63937   00326

   

Legyen szép, strapabíró, kopásálló és mégis olcsó: egy csodaburkolattal, a Magic Floor-ral...

MF Constr4

Ha szeretné felújítani a lakását, a konyhája, szobája, előszobája burkolatát, de nincs idő, kevés a pénz, meg akarja úszni a felfordulást, jó hírrel szolgálunk, van megoldás. Ha nem akarja a régi padlót felszedni vagy kidobni, nincs elég hely, és nem akar vagy nem tud az ajtóból darabokat levágni, arra is van megoldás. Unja a régi követ, vagy a megkopott PVC-t, fázik a lába, csúszik a padló?

Nos, itt a Magic Floor, a rendkívül praktikus termék.

MF Constr2

A gyártók heterogén vinil padlóburkoló lapjai számtalan lehetőséget kínálnak. A Magic Floor felületének látványa annyira hasonlít a fára, hogy avatatlan szemek összetévesztik a svédpadlóval. A tervezők követik a mindenkori divatirányzatokat. Manapság az antikolt fenyők, tölgyek a legkeresettebbek.

MF L5 

A valódi parketta igen értékes és időtálló termék (jómagam a természetes anyagok híve vagyok), de akinek gyors és olcsó megoldásra van szüksége, az igen kedvező áron vásárolhatja meg a különleges és igényes felületű lapokat. Egy dobozban minden egyes darab másképpen néz ki, többek között ezért sincs műanyag hatása. Aki (akár színezett) antik fenyőt vagy tölgyet szeretne, aki trópusi wengét, aki cseresznyét, aki bambuszt, vagy egy kicsit pikánsabb, „vadabb” csíkos parkettát, az megtalálja a számítását.

MF L12 

Ha van egy sima, tiszta és száraz fogadó felülete, akkor máris itt a megoldás. Külön meg kell említeni, hogy a padlónak még vízszintesnek sem kell lennie. Ami a termék különlegessége, hogy öntapadós változatban lehet kapni.

MF Vinil Minta Tapado

  • A lapok ragasztóanyaga kiváló minőségű, minden pormentes felületen tökéletesen megtapad. A vevőnek nincs más dolga, csak az előírásnak megfelelő felületen bejelöli az első két-három lap helyét, majd kezdődhet a lerakás.
  • A burkolás után azonnal lehet rajta járni.
  • A Magic Floor kemény PU (poliuretán) védőrétegének köszönhetően igen jó a kopás- és karcállósága, a lakás nagyobb forgalmú helyiségeibe valamint a középületek irodáiba is beépíthető.
  • A mérettartása tökéletes, akárcsak az egymáshoz való illeszkedése.
  • Mivel lapformátumban kapható, így a szabási veszteség is igen csekély, ez fokozza a gazdaságosságát.
  • A Magic Floor tervezői figyelemmel kísérik a vevők igényeit, így nagyon érdekes, izgalmas felületeket is gyártanak, többek között kavicsokra, fémlemezre, gumira, padlószőnyegre, márványra hasonlító lapokat. 
  • A Magic Floor-nak egyszerű a szállítása (egy lakásra való anyag elfér egy személyautóban), egyszerű a szabása, a fektetése, a karbantartása.
Úgy tűnik, hogy az új, PU felületű heterogén vinil burkolat a jövő egyik legnépszerűbb építőanyaga.

 

néhány MAGIC FLOOR minta a sok közül:

 

MF 2023 Tolgy Magic Floor 2023 tölgy

MF Tw503 Bukk Magic Floor TW503 bükk

MF 3902 Magic Floor 3902 fenyő 

nincs kép                

Magic Floor 6005a antik fenyő világos

MF 6002 Antikfenyo Magic Floor 6002 antik fenyő sötét

MF 7006pacolt Fenyo Magic Floor 7006 pácolt fenyő

MF Tw782 Wenge Magic Floor TW782 wenge

MF 600x400 626 Magic Floor 626

MF 770x560 627Ac Magic Floor 627A

MF 770x650 1673a Magic Floor 1673 bambusz

MF 770x540 3051 8c Magic Floor 3051-8 dió

MF 600x380 2971 7a Magic Floor 2971-7

MF 6001a Antik Tolgy Magic Floor 6001a antik fenyő

MF 730x440 79083a Magic Floor 79083

MF 770x540 79084a Magic Floor 79084

MF 770x560 2971 8a Magic Floor 2971-8

MF 600x375 5190 Magic Floor 5190

 

Magic Floor 6001 fenyő

 

Nagymértékű kopásállóságú, 32 -es igénybevételi osztályú Magic Floor COMMERCIAL felületek (ragasztani kell)

 

MF 3902 Magic Floor 3902 fenyő

MF 2023 Tolgy Magic Floor 2023 tölgy

 

Magic Floor 6001 pácolt fenyő

MF Tw782 Wenge Magic Floor TW782 wenge

 

minden Magic Floor felülethez saját anyagából készült szegélyléc rendelhető!

MF Szegely3

Magic Floor szegélyléc - hajlítható, íveknél, oszlopaknál alkalmazható, minden színhez rendelhető

MF Szegely2

magyar termék!!!

 

MF L1 MF L10 MF L6 MFrefJB6

 

Lerakási útmutató

 

Lerakás előtt 24-48 órával a Magic Floor burkoló anyagot a burkolandó helyiségben kell tárolni (a helyiség levegője minimum 15 ºC, és maximum 65% relatív nedvességtartamú legyen).

 

Kérjük, válasszon típust a lerakási útmutató megtekintéséhez:

 

Magic Floor HOME

 

A felület előkészítése

 

Magic Floor beton aljzat esetén:

 

Minden esetben győződjön meg arról, hogy a beton nedvességtartalma nem nagyobb, mint 2% (anhidtrit-esztrich esetén 0,5%). Lehetőleg CM-készülékkel mérje! A felület legyen tiszta és pormentes. Használjon alapozót (az aljzattól függően nedvszívó vagy nem nedvszívó alapozót). Válasszon megfelelő aljzatkiegyenlítőt – lehetőség szerint olyat, amit a gyártó, a forgalmazó, illetve a burkoló szakember ajánl. Az aljzatkiegyenlítő teljes száradása után csiszoljuk meg a felületet, hogy tökéletesen sima legyen. Porszívózzunk ki, alapozóval kenje át, hogy az aljzat teljesen pormentes legyen. Ha nem biztos abban, hogy a fogadó felület megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

 

Magic Floor meglévő hidegburkolat esetén:

 

Alaposan tisztítsa le, zsírtalanítsa, portalanítsa a felületet! A száraz felületre kenjen egy réteg nem nedvszívó aljzatra való (pl. műgyanta alapú) alapozót. Ez biztosítja az aljzatkiegyenlítő megfelelő tapadását. Válasszon megfelelő aljzatkiegyenlítőt - lehetőség szerint olyat, amit a gyártó, a forgalmazó, illetve a burkoló szakember ajánl. Az aljzatkiegyenlítő teljes száradása után csiszoljuk meg a felületet, hogy tökéletesen sima legyen. Porszívózzunk ki, alapozóval kenje át, hogy az aljzat teljesen pormentes legyen. Ha nem biztos abban, hogy az fogadó felület megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

 

Magic Floor meglévő parketta, laminált padló, PVC esetén:

 

Győződjön meg arról, hogy a felület ép, egyenletes, sík, tökéletesen sima, egészséges és száraz. Csak olyan aljzatra fektessen új burkoló anyagot, amely stabil, és nincsenek felületi hiányosságok. Ha a felület alkalmas burkolásra, tisztítsuk meg, zsírtalanítsuk, portalanítsuk. Ha nem biztos abban, hogy a fogadó felület megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

MF L8 

magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor magic floor Lerakási útmutató Magic Floor HOME típusú burkoló lapok esetén:

 

Győződjön meg arról, hogy az aljzat megfelel a fent leírtaknak.

 

A burkolni kívánt helyiség közepén húzzon két egymásra merőleges vonalat.(lsd. 1. ábra).

MF Lerak

 

Illessze a lap egyik sarkát a bejelölt helyre, óvatosan, fokozatosan húzza le a védofóliát a Magic Floor lap hátoldaláról, majd nyomja burkolólapot az aljzatra. Figyeljen arra, hogy a fektetés iránya megegyezzen a hátoldalon levő nyilak irányával. Fektesse a lapokat szorosan egymás mellé az ábrák szerinti módon. (lsd. 2.és 3. ábra).

  

Magic Floor COMMERCIAL

 

A felület előkészítése

 

Beton aljzat esetén:

 

Minden esetben győződjön meg arról, hogy a beton nedvességtartalma nem nagyobb, mint 2% (anhiditrit-esztrich esetén 0,5%). Lehetőleg CM-készülékkel mérje! A felület legyen tiszta és pormentes. Használjon alapozót (az aljzattól függően nedvszívó vagy nem nedvszívó alapozót). Válasszon megfelelő aljzatkiegyenlítőt – lehetőség szerint olyant, amit a gyártó, a forgalmazó illetve a burkoló szakember ajánl. Az aljzatkiegyenlítő teljes száradása után csiszoljuk meg a felületet, hogy tökéletesen sima legyen. Porszívózzunk ki, és győződjünk meg arról, hogy az aljzat teljesen pormentes. Ha nem biztos abban, hogy a fogadó felület megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

 

Magic Floor meglévő hidegburkolat esetén:

 

Alaposan tisztítsa le, zsírtalanítsa, portalanítsa a felületet! A száraz felületre kenjen egy réteg nem nedvszívó aljzatra való (pl. műgyanta alapú) alapozót. Ez biztosítja az aljzatkiegyenlítő megfelelő tapadását. Válasszon megfelelő aljzatkiegyenlítőt - lehetőség szerint olyat, amit a gyártó, a forgalmazó, illetve a burkoló szakember ajánl. Az aljzatkiegyenlítő teljes száradása után csiszoljuk meg a felületet, hogy tökéletesen sima legyen. Porszívózzunk ki, és győződjünk meg arról, hogy az aljzat teljesen pormentes. Ha nem biztos abban, hogy a fogadó felület megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

 

Magic Floor meglévő parketta, laminált padló, PVC esetén:

 

Győződjön meg arról, hogy a felület ép, egyenletes, sík, tökéletesen sima, egészséges és száraz. Csak olyan aljzatra fektessen új burkoló anyagot, amely stabil, és nincsenek felületi hiányosságok. Ha a felület alkalmas burkolásra, tisztítsuk meg, zsírtalanítsuk, portalanítsuk. Ha nem biztos abban, hogy az aljzat megfelelő, kérje szakemberünk tanácsát.

 

Lerakási útmutató Magic Floor COMMERCIAL típusú burkoló lapok esetén:

 

Győződjön meg arról, hogy az aljzat megfelel a fent leírtaknak.

 

A burkolni kívánt helyiség közepén húzzon két egymásra merőleges vonalat.(lsd. 1. ábra). Használjon olyan ragasztót, amelyiket a gyártó, forgalmazó ajánl. A gyártó utasításait mindig tartsa be!

MF Lerak

 

Illessze a lap egyik sarkát a bejelölt helyre, óvatosan, majd nyomja az aljzatra. Fektesse a lapokat szorosan egymás mellé az ábrák szerinti módon. (lsd. 2.és 3. ábra).

 

Referenciák

MF RefKF11

bambusz mintás - konditerem (Kecskemét)

MF RefKF12

világos ipari parketta mintás - konditerem (Kecskemét)

MF RefKF14

ipari parketta mintás - konditerem (Kecskemét)

MF RefKF7

dió mintás - konditerem (Kecskemét)

MFrefiroda MFrefruha1

iroda (Kecskemét)      ruhaüzlet (Kecskemét)

 

Domo6            Domo24

Domo10 Domo11 Domo13

egy Domotex Kiállítás képei

 

tervezés, tanácsadás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és/vagy +36/309663268

 

További minták:

Lakossági felhasználásra és középületbe 0,55 mm kopóréteg

00101  00271 

00304  00321 

 

00326  Magic Floor 7172

 

10101  10102

3902  6002

6005   Magic Floor 63937

Magic Floor 63949  Magic Floor 63957

Magic Floor 70792  Magic Floor 70793

 

Lakossági célra 0,3 mm kopófelülettel                    

Magic Floor 7172  Magic Floor 6005

Magic Floor 5192  Magic Floor 2971-7

Magic Floor 3051-3  Magic Floor 3902

Magic Floor 5182  Magic Floor TW2971-8 

TW503  Magic Floor

 

Fotó: saját képek, jogvédett

 

 

free counters