Címlap

Tilo E3 1

Burkolatok, utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés, tanácsadás +36/30-9663268

Nem mindennapi termékkel találkozik az, aki megpillantja az E3 burkolatot. Nem csalás, nem ámítás, valódi fában gyönyörködhet, aki úgy dönt, hogy beépíti a lakásába, irodájába ezt a nagyon sok izgalmat magában rejtő burkoló rendszert. Az igényes, mindig kiváló minőségű faipari termékeket előállító osztrák tilo gyár 2007-ben ismét egy újdonsággal, a három E betuvel fémjelzett (azaz emotional, economic és easy) E3 falburkolattal rukkolt elő. Tilo E3 7  

Emotional  Emócióinkra, azaz az érzelmeinkre hat. Hogy is ne tenné, hiszen a kőolajszármazékok idejében, a 21. század elején egy természetes anyaggal együtt élni, egy fát feldolgozni, különös formává alakítani, maga a boldogság. Otthonunkban a jóízlés és az élhetőség oázisát képviseli, a terméket a letisztultság és a lakhatóság érzete jellemzi.

A tilo az E3 -mal merőben új perspektívát nyit a belsőépítészek alkotó fantáziájának, a lakás szín-, anyag- és formavilágának. A valódi nemesfa furnérok ezentúl nemcsak a padlóinkat, hanem a falainkat, mennyezeteinket is beboríthatják. Mindenki az ízlésének megfelelő fatípusával veheti körbe magát, élvezheti az örökké elő anyag kisugárzását, auráját.

A tilo az E3 -mal lehetővé teszi, hogy a hobo furnérparketta körülölelje környezetünket. Egyszerű beépíthetoségével hézagmentes, egyenletesen szép, szemet gyönyörködtető látvány köszön vissza a lakás összes felületén, padlótól a mennyezetig.

Fedezzen fel egy új életérzést a tilo E3 -mal  

TiloE3 3 TiloE3 2

Economic   Gazdaságosság és intelligencia jellemzi az E3-at. Életünk álomlakását természetes, valódi fával burkolhatjuk, „tetőtől-talpig”. Az E3 határtalan lehetőségeket biztosít az enteriőr kialakításához. A hobo furnérparketta vékony furnérrétegét tovább tudjuk vinni a falra, ahogy a fa növeszti gyökereit, törzsét és ágait, úgy no ki a padlónkból a parketta látványa.

A falra csak a vékony faréteg kerül, ezáltal gazdaságos. Így a legelegánsabb, legkülönlegesebb fatípusokat is be tudjuk építeni, mivel a technológiának köszönhetően a legdrágább fafajtából készült termék is megfizethető. Számtalan variációt dolgoztak ki a gyár tervezői, így a kiegészítők segítségével a falburkolatot egyetlen mozdulattal polccá vagy akár gardróbbá alakíthatjuk át. A legújabb technológiával kifejlesztett világító rendszerek lehetővé teszik, a belső tér megfelelő bevilágításának a kialakítását.

Fedezze fel lakásában a saját kuckóját a tilo E3 -as burkoló rendszerének segítségével 

Tilo E3 10  Tilo E3 11

Easy   Egyszerűés nagyszerű. Az E3 a lakás minden felületére kreatív ötletekkel szolgál, a tervezonek új ihletet ad. Lehetővé tesz az egyedi tervek, megoldások megvalósítását, lehetővé tesz egy igazi, otthon érzésű, meleg otthon, meleg fészek kialakítását. Amellett, hogy ennyire szép és különös, nem utolsó szempont, hogy gyorsan és egyszerűen szerelhető.

Fedezze fel a modern lakáskultúra könnyedségét a tilo E3 -mal 

Tilo E3 5  Tilo E3 6