Thermilate hőszigetelő festékadalék

 AKCIÓ!!!!

Thermilate LogoThermilate

Aki energiát takarít meg, az pénzt takarít meg, aki kevesebb energiát használ el, az óvja a környezetét

Burkolatok, utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés, tanácsadás +36/30-9663268

Ha Thermilate adalékot alkalmaz, csökken páralecsapódás, ezzel a gombásodás veszélye.  A NASA által kifejlesztett technológiával készült Thermilate adalékot független laboratóriumok vizsgálták be, hatása tudományosan is bizonyított.  Összetétele: kis méretű kerámia gömbök, amelyek nem nagyobbak, mint egy homokszem. A szemcsék belsejében nem levegő van, hanem vákuum, ezért sugározza vissza a hőt.

A fizika törvényei szerint vákuumban nem terjednek a hullámok, így a hőhullámok sem. Minden egyes apró gömböcske egy-egy hővisszaverő tartály. Mivel az apró gömbök nem képesek teljesen kitölteni a teret, közöttük a pára továbbra is vándorolni képes, nem zárva le ezáltal a szerkezetet.

TThermilate Bubblehermilate Thermilate Thermilate Thermilate Thermilate Thermilate Thermilate

Alkalmazásának előnyei:  

  • Csökkennek a fűtési és a hűtési költségek: ugyanazon fűtés mellett akár 3 ºC -t is emel a szobahőmérsékleten.
  • Belső falfelületeken használva télen bent tartja a meleget, külső falfelületeken használva segít a nyári meleg elleni védekezésben.
  • A Thermilate csökkenti a kondenzációs problémákat - a fal felületének a hőmérséklete emelkedik, így jelentősen csökken a páralecsapódás veszélye.
  • Egyszerű a használata: a Thermilate adalék anyagot egyszerűen csak bele kell keverni a festékbe.
  • A festék tulajdonságait – amibe az adalékot keverjük – nem változtatja meg.
  • Szinte minden fajta festékhez használható. Biztosan keverhető bármely beltéri, kültéri festékbe. 
  • A Thermilate adalékkal kevert festékek alkalmasak vakolatra, tégla, beton, acél és réz felületekre.
  • Biztonságos a használata: nem mérgező és környezetkímélő.
  • Használatával csökken a CO2 kibocsátást - mivel fűtési energiát takarítunk meg.Thermilate Mihez

A Thermilate sikere: 

A Thermilate egyike a világ leggyorsabban fejlődő, egyszerűen használható, emellett hatékony, energiatakarékos termékeinek. Öt év alatt a világ 32 országában terjedt el a használata, népszerűsége egyre nagyobb ütemben növekszik.  Egyaránt használható lakó-és középületek energiavédelmére. Szinte minden festhető felületre alkalmazható.  

  • Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a +36-30-9663268 számon.   
  • Egy csomag ára jelenleg 6000 Ft.
  • E-mailen történő rendelés esetén utánvéttel postázzuk.

 

Működési elve:

 

 A Thermilate kerámia gömböcskéi visszaverik a hősugarakat, ezáltal csökken a falba jutó hőmennyiség. A már hőszigetelt falaknál is energiamegtakarítást eredményez. 

Thermilate Hot Thermilate Cold

A felső kép a téli működést, az alsó kép a nyári működést ábrázolja.

Thermilate Pic1

A hagyományos hőszigetelő anyagok úgy működnek, hogy lelassítják a hő áramlását. A mikroszemcsés Thermilate a hővisszaverődésnek köszönhetően csökkenti a falba jutó hő mennyiségét, ezáltal jelentős energiamegtakarítást eredményez, akár már előzőleg hőszigetelt falaknál is.

Thermilate Thermograf

A hőfotó jól ábrázolja mely felületeken szökik el leginkább a meleg a falakon keresztül, és az is jól látható, hogy a hő hol szökik el kevésbé. Azokat a területeket, ahol leginkább elvész a hő, fehérrel vagy pirossal jelölték, ahol legkevésbé, ott feketével. Három lakás külső fala látható a felvételen, a legfelső lakás falait Thermilate-tel kezelték az ablakok alatt. Itt jól látszanak a fekete téglalapok. Miután a falakat Thermilate- tel kevert festékkel festették le, a hő visszaverődik a helyiség belsejébe.

Példa egy alkalmazási lehetőségre:

A hidegen sugárzó falfelületre ragasszunk egy réteg 4 mm vastag parafa lemezt. A parafát ezután fessük le Thermilate adalékkal dúsított festékkel. Így olyan felületet kapunk, amelyen nem csapódik le a pára, nem gombásodik, rugalmas. Rendelkezik a parafa jó tulajdonságaival, azokat még fokozza is, ugyanakkor tetszőlegesen színezhető. Ez jelenleg a lehető legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás a belső oldali hőszigetelésre. A hő áramlását ugyan nem akadályozza meg, de a parafa hőtartó képessége és a Thermilate hőreflektáló hatása egyesül, így jelentősen javul a lakás lakóinak a hőérzete. A 4 mm vastag parafa lemez nem hozza beljebb a harmatpontot, ugyanakkor érzékelhetően melegebb van a parafával burkolt helyiségekben. Egy 4 mm vastag parafa lemez ára 1540 forint, az egy m2-re jutó festék ára festéktől függően 600-1000 forint. Ehhez még hozzá kell számítani a ragasztó árát, ez kb. 5-600 Ft/m2. Figyelembe véve, hogy az eljárás otthon, saját kezűleg is elvégezhető, kb. 3000 forint/m2 áron megbízható eredményt kapunk. A munka tiszta, egyszerű, gyorsan elvégezhető. Fel kell hívnom azonban a figyelmet arra, hogy amennyiben a régi felület gombás, úgy a falat meg kell tisztítani a gombától. Csak egészséges, száraz falat burkoljunk, fessünk!!!  

  • Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a +36-30-9663268 számon.    
  • Egy csomag ára 6000 Ft + ÁFA.
  • E-mailen történő rendelés esetén a terméket utánvéttel postázzuk..

Thermilate

Thermilate a hőszigetelő hatású festékadalék