Wicanders parafa parketta

 PARAFA PARKETTA -

WICANDERS parafa lemezek, parafa készparketták, parafa falburkoló lapok

Wicanders Harmony Room Scen

A Wicanders Európa egyik legismertebb parafa parketta és parafa falburkoló márka, a portugál Amorim gyár terméke.

Wicanders Logo

Burkolatok, utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés, tanácsadás +36309663268 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Parafa készparketta  (Ára: 6890 Ft/m2-től) 

A parafa parketta könnyen egymáshoz illeszthető lapokból építhető fel, nem szükséges a lapokat egymáshoz ragasztani. Sima, sík, száraz, teherbíró aljzatra fektethető. Amennyiben a beton (vagy egyéb, esetleg száraz esztrich) ép és sima, a párazáró fólia mellett nem szükséges egyéb alátét fólia alkalmazása, mivel a lapok alján már van egy réteg lépéshanggátló parafa réteg. A készparketa jellemzője, hogy nem szükséges a felületét kezelni, mivel a felületre gyárilag felhordták a kerámialakkot, illetve egy erős védőréteget . Mind a lakk, mind a nagy kopás- és karcállóságú védőréteg ( High Protection System = HPS ) jellemzője a megfelelő kopásállóság és karcállóság. A fektetés után ajánlok egy első beápolást. Így a burkolat tartósan szép marad.

Parafa lap (Ára: 3500 Ft/m2 -től)

A 4 vagy 6 mm vastagságú parafa lapokat elsősorban vizes helyiségekbe javaslom. Az aljzat legyen teljesen száraz, aljzatkiegyenlítő használata feltétlenül javasolt. A lapokat parafa ragasztóval - kontaktragasztó - az aljzatra kell ragasztani. A teljes száradás után először alapozót, majd két vagy három réteg lakkot kenjünk rá. Kihangsúlyozom, hogy feltétlenül azt a parafa lakkot használjuk, amelyet a forgalmazó vagy a gyártó ajánl.

Mindkét típus nagy választékban kapható, a felületkezelés nélkül lapok ízlés szerint akár színezhetők is.

Wic Padlo Accent2  accent

Wic Padlo Riga2  riga

Wic Padlo Zurich2  zurich

Wic Padlo Roma2  roma

Wic Padlo Character2  character

Wicanders Original O821005 Harmony 1  harmony

Wicanders Original O849003 Dawn 1 dawn

Wic Padlo Ref6

 Burkolatok, utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés, tanácsadás +36/30-9663268