C Vfp Holz 2

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36309663268

Ha szereti a természetes parafát, ha szeretné, hogy parafa parketta legyen a lakásban, de valamiért nem tud megbarátkozni a parafa látványával? Íme, itt a megoldás. A famintájú, kőmintájú, fokozottan kopás- és karcálló felületeknél nem kell félni, a kisgyerek a játékaival, a bútorlábak, az házi kedvenceink, kutya, macska, egyéb házi kedvenc karmai nem karcolják a felületet.

 C Ref3  C Ref4 

Újdonságként jelent meg nemrégen a piacon a különlegesen kopásálló és karcálló, famintájú, fával vagy természetes kő színével, mintájával megegyező erezetű, színű parafa parketta. Kettős parafa rétegének köszönhetően kiváló hőszigetelő és hangszigetelő. Lerakása gyerekjáték, garantáltan hosszú életű. A parketta alá csupán párazáró fóliát kell fektetni. Ára megfizethető, nem kell ragasztó, nem kell aljzatkiegyenlítés. A gyártó lakóépületeknél akár 25 év, középületeknél akár 15 év felületi garanciát vállal.

Kérdéseivel keressen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tervezés, tanácsadás: +36309663268 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Parafa parketta és ragasztható lap

C Fektetes C Fektetes2

23 és 32 kopásállóság, 15 év garancia lakossági felhasználóknak, 5 év garancia középületeknek

C V Ind WalnussC V KirscheAntikC V ToscanaeicheC V PalisanderC V PolareicheC V Colorado EicheC V MooreicheC V SchiffseicheC V SonneneicheC V Wildkirsche

Kőminták

 C V BergschieferC V FeuerkelchC V MondstaubC V Travertin

25 év garancia lakossági felhasználóknak, 15 év garancia középületeknél

23-33 igénybevételi osztály 1220x140x10,5 mm

C VP Edelesca

C VP Feldkiefer

C VP Rauchkiefer

C VP Sudlandkirsche

C VP Tabakbaum

23-31 igénybevételi osztály, parafa parketta 1220x185x105 mm

C Ref5

C Vl Eiche

C Vl Kalksteinkiefer

C Vl Kirsche

C Vl Pinie

C Vl Zimtbaum

C Vl Rosskastanie 

C Ref1C Ref2

C Colorado Eiche

C Mooreiche

C Palisander

C Polareiche

C Schiffseiche K

C Sonneneiche

C Toscana Eiche

C Bergschiefer

C Feuerkelch

C Travertin

C Mondstaub

Dio Parafa

Üljön le közénk ....

Tervezés, tanácsadás: +36309663268 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.