Címlap

HERCULES a hanggátlásban üvegszálas rögzítés fémcsavar nélkül.

Utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés és tanácsadás +36/30-9663268

A hanggátlásban minden olyan rögzítési technológiának amely nem fém, de megbízható rögzítést biztosít, kimondottan nagy szerepe van. Ezek a speciális üvegszálas dűbelek lényegesen kevésbé vezetik a hangot, mint a fém csavarok. Ezért a fém csavarokkal rögzített egyéb hanggátló rendszerekhez képest minőségben azokat jóval felülmúlják.

A HERCULES dűbellel – ez az új, szabadalmaztatott üvegszálas rögzítő elem – megoldást kínál majdnem minden rögzítéséhez. Mindegy, hogy betonba, mészhomoktéglába, falba, vakolatba, vázkerámia téglába, a HERCULES dűbel mindig a megbízható rögzítő elem. Az üvegszállal megerősített nylon nagy kihúzó- és nyíróerőt biztosít. A tökéletes időjárás-állósága és korróziómentessége mellett a HERCULES használatával nem keletkeznek hőhidak. A HERCULES a villanyszerelés területén is biztosítja a 100%-os védőszigetelést.

Felhasználása nagyon egyszerű: 4mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm vagy 12 mm átmérőjű fúrt lyuk szükséges, amelybe kalapáccsal kell beütni a HERCULES-t. Nincs csavar, nincs fém. A HERCULES hosszanti tengely-horonya a fúrt lyukban rugóhatásán keresztül feszül bele a fúrt lyukba olyan erősen, hogy fém rögzítő elemre nincs szükség. A hosszanti tengely mentén fellépő feszítő hatás mindig a legjobb tartást biztosítja, még nehezen kezelhető felületeken is. HERCULES itt is kitűnő kihúzó értékeket ér el.Méretek és formák: különböző fejformák állnak rendelkezésre a felhasználás legkülönfélébb területeire. A gombafej integrált neoprén-tömítőkoronggal is kapható a professzionális és időtakarékos rögzítéshez. A HERCULES 4, 6, 8, 10 és 12 cm hosszúságban kapható. Külső átmérője 6,7 illetve 8,7 mm.

Felhasználási lehetőségek: HERCULES-gombafej

HERCULES-süllyesztett fej falburkolatokhoz,

HERCULES M6-csavarmenet kábelcsatornához,

Phonewell® hanggátló lapokhoz, parafa  lemezekhez, csőtartókhoz

Utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - tervezés és tanácsadás: +36/30-9663268